Salată De Vară Romană
Salata de vară romană ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $ 1.95 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 319 calorii, 3G de proteine, și 27G de grăsime fiecare. 10 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați piper, frunze de pătrunjel, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 64%. Încercați Salată De Vară Romană, Salată De Vară Romană, și Salată De Pană Romană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Gatiti otetul balsamic intr-o cratita mica la foc mic pana cand este gros, siropos si masurand 1/4 cana, aproximativ 20 de minute. Puneți deoparte să se răcească.
Combinați măslinele, pătrunjelul, hamsiile, caperele, usturoiul, busuiocul, piperul și uleiul de măsline într-un bol mic și aruncați pentru a combina.
Pentru a servi, feliați roșiile în runde groase de 1/4 inci și așezați-le, ușor suprapuse, pe o farfurie de servire. Puneți amestecul de măsline și pătrunjel peste roșii.
Stropiți balsamicul redus peste salată și serviți.