Salată De Vară Romană

Salată De Vară Romană
Salata de vară romană ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $ 1.95 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 319 calorii, 3G de proteine, și 27G de grăsime fiecare. 10 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați piper, frunze de pătrunjel, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 64%. Încercați Salată De Vară Romană, Salată De Vară Romană, și Salată De Pană Romană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Gatiti otetul balsamic intr-o cratita mica la foc mic pana cand este gros, siropos si masurand 1/4 cana, aproximativ 20 de minute. Puneți deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Combinați măslinele, pătrunjelul, hamsiile, caperele, usturoiul, busuiocul, piperul și uleiul de măsline într-un bol mic și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Pentru a servi, feliați roșiile în runde groase de 1/4 inci și așezați-le, ușor suprapuse, pe o farfurie de servire. Puneți amestecul de măsline și pătrunjel peste roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
5
Stropiți balsamicul redus peste salată și serviți.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista