Salată De Varză Ramen

Salată De Varză Ramen
Nevoie de o garnitură fără lactate? Ramen Coleslaw ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 288 calorii, 7g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o foarte prietenos cu bugetul rețetă pentru fanii mâncării japoneze. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de ulei de susan, varză, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Varză Cu Tăiței Ramen, Salată De Varză/Salată De Varză Ramen, și Salată De Salată De Varză Cu Tăiței Ramen pentru rețete similare.

Vin recomandat: Riesling, Sos Japonez De Susan, Sauvignon Blanc

Riesling, Sake și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru tăiței Ramen. Sakincalro este o alegere evidentă atunci când vine vorba de mâncarea japoneză. Dacă doriți să rămâneți la vinul de struguri, totuși, puteți opta pentru Sauvignon blanc sau riesling. Un vin pe care l-ai putea încerca este Forge beciuri Classique Riesling. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Forge Beciuri Classique Riesling
Forge Beciuri Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin al Forge beciuri își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul senecalake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques neutre franceze (65%) și restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina uscarea oaselor.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziemingle cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista