Salata de varză de Bruxelles prăjită este o fără gluten rețetă cu 1 porții. Pentru $ 6.34 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1461 calorii, 15g de proteine, și 142g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca un fel principal scump. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, fulgi de piper, pudră de condimente chile și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de vin roșu ar putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 82%. Încercați Salată rasă de varză de Bruxelles cu brânză de capră prăjită, Varza De Bruxelles Orez Brun Prăjit, și Varză de Bruxelles și Hash de slănină cu ou prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Folosind o tigaie sotată, preîncălziți uleiul vegetal la foc mediu. Tăiați capetele germenilor de Bruxelles și împărțiți-le în jumătate de sus în jos. Când uleiul începe să fumeze, adăugați cu grijă varza de Bruxelles înjumătățită în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se sotează până sunt ușor crocante și se rumenesc, 2 până la 3 minute.
4
Scoateți varza de Bruxelles din tigaie și lăsați-le să se scurgă aproximativ 3 minute pe un prosop de hârtie uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Într-un bol de amestecare, așezați varza prăjită, frisee, ceapa roșie murată, frunzele de pătrunjel și ridichile și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Varză
Cret Andive
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru Tacos
6
Adăugați afinele, coaja de porc mărunțită și Vinaigreta de Tamarind. Aruncă bine. Condimentează cu frunzele de coriandru, condimentează, sare și piper. Aruncă din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Proaspăt
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
Vinetă
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Tamarind
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
7
Aranjați salata într-un bol lung de salată ovală. Aduceți frunzele de coriandru în vârful salatei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Proaspăt
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
8
Garnisiți cu brânza manchego rasă peste salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Manchego
9
Combinați oțetul, 1/4 cană de apă, zahărul, oregano, sarea, piperul negru, fulgii de piper, cuișoarele și frunza de dafin într-o cratiță medie grea și puneți-l la foc mediu-mare. Aduceți amestecul la fierbere, apoi adăugați felii de ceapă, separându-le în inele individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Lemn Dulce Galben și Verde
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
10
Lăsați amestecul să se întoarcă la fierbere, apoi reduceți focul și gătiți până când ceapa se înmoaie și se ofilește, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
11
Scoateți cratița de pe foc, acoperiți și lăsați amestecul să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
12
Transferați ceapa și lichidul lor de decapare într-un borcan de sticlă de dimensiuni quart sau împărțiți-le între recipientele din plastic. Acoperiți și refrigerați până la 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
13
Adăugați piureul, oțetul și sarea într-un bol metalic. Se amestecă încet în ulei.