Salată De Varză De Bruxelles
Salata de varză de Bruxelles ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 1 și costă $ 5.37 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 234g de grăsime, și un total de 2382 calorii. 28 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Dacă aveți afine, ulei vegetal, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este spectaculos. Încercați Salată De Varză De Bruxelles, Salată De Varză De Bruxelles, și Răsuciți și încolțiți: varză de Bruxelles și pizza cu slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Împingeți uleiul vegetal și uleiul de măsline într-un castron mic. Într-un castron mare, amestecați mierea, oțetul, sucul de lămâie, coaja de lămâie, muștarul, usturoiul, 1/2 linguriță de sare și un vârf de piper.
Bateți încet amestecul de ulei în amestecul de oțet până când este combinat. Refrigerați cel puțin 1 oră; depozitați într-un recipient etanș până la 1 săptămână.
Faceți salata: aruncați frunzele de varză de Bruxelles, afine uscate și afine, migdale și 1/4 cană dressing într-un castron mare. Puneți salata pe o farfurie. Se acoperă cu manchego și se condimentează cu piper.
Serviți cu chipsuri de bagel, dacă doriți.