Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de varză de Bruxelles. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 186 calorii. Această rețetă servește 14. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați varză de Bruxelles, varză subțire, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Varză de Bruxelles Baaji (varză de Bruxelles condimentată indiană), Salată De Varză De Bruxelles, și Salată De Caesar Cu Varză De Bruxelles pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, aruncați varză de Bruxelles, varză, slănină, afine și nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De Bruxelles
Afine
Varză
Nuci Pecan
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Într-un castron mic, amestecați pansamentul, sucul de portocale și sucul de lămâie cu sârmă până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Suc De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Se toarnă pansamentul peste salată; aruncați pentru a acoperi. Se acoperă cu brânză.