Salată de tăiței cu ulei de Chili portocaliu rece cu friptură
Salata de tăiței cu ulei de Chili portocaliu rece cu friptură ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,66 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 750 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a ajuns la fața locului. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână muguri de fasole mung, Bokchoy pentru copii, pastă de chili și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată rece de tăiței cu varză, Salată Rece De Tăiței Udon, și Salată Rece De Tăiței De Susan.
Instrucțiuni
Se amestecă sosul de soia din cupa de la calibru, uleiul de arahide într-un castron mic. Frecați ambele părți ale fiecărei fripturi cu puțină pastă de chili.
Adăugați fripturile în amestecul de soia și lăsați-le să marineze aproximativ 1 oră, întorcându-se ocazional.
Încălziți grătarul sau tigaia la foc mediu-mare.
Scoateți fripturile din amestecul de soia și condimentați-le cu generozitate. Gatiti timp de 3 minute, rotiti fripturile sau rotiti pentru a face semne frumoase de cruce, apoi gatiti inca 2 minute. Întoarceți și gătiți încă 3 până la 4 minute pentru mediu-rar sau la gradul de coacere dorit.
Scoateți într-un platou și lăsați să se răcească. Odată răcite, acestea pot fi refrigerate peste noapte, dacă este necesar.Cu aproximativ o oră înainte de servire, aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare. Aveți la îndemână un castron cu apă cu gheață. Aruncați bebelușul bok choy în apă și gătiți aproximativ 3 minute. Folosiți clești și scoateți-le în baia de gheață pentru a opri gătitul.
Scoateți-le din scurgerea băii și dați-le la frigider. Păstrați apa clocotită și baia de gheață pentru tăiței.Aruncați tăiței în apa clocotită și gătiți, amestecând des pentru a preveni lipirea, până când tăiței sunt al dente. Aproximativ 2 minute.
Scurgeți-le și apoi scufundați-le în baia de apă cu gheață pregătită. Odată răcit se scurge bine și se dă la frigider 1 oră. Aruncați apa clocotită și gheața bath.In un castron mare amestecati împreună ulei de chili, restul de 2 linguri sos de soia, oțet de orez, ulei de susan, sos de pește din Asia, vârf de cuțit de sare, zahăr, coaja de portocala.
Adăugați în castron varza de fasole, morcovii mărunțiți, ceapa feliată, frunzele de coriandru și tăiței reci. Aruncați pentru a acoperi bine. Acoperiți vasul și mutați-l la frigider pentru a se răci complet.Când este gata de servit, întoarceți întregul castron și lichidul său pe un platou de servire. Aruncați alunele peste tăiței și acoperiți cu feliile de friptură rezervate; așezați bebelușul bok choy de-a lungul lateral.