Salată de tăiței cu ulei de Chili portocaliu rece cu friptură

Salată de tăiței cu ulei de Chili portocaliu rece cu friptură
Salata de tăiței cu ulei de Chili portocaliu rece cu friptură ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,66 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 750 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a ajuns la fața locului. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână muguri de fasole mung, Bokchoy pentru copii, pastă de chili și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată rece de tăiței cu varză, Salată Rece De Tăiței Udon, și Salată Rece De Tăiței De Susan.

Instrucțiuni

1
Se amestecă sosul de soia din cupa de la calibru, uleiul de arahide într-un castron mic. Frecați ambele părți ale fiecărei fripturi cu puțină pastă de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De ChiliPastă De Chili
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Adăugați fripturile în amestecul de soia și lăsați-le să marineze aproximativ 1 oră, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
3
Încălziți grătarul sau tigaia la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Scoateți fripturile din amestecul de soia și condimentați-le cu generozitate. Gatiti timp de 3 minute, rotiti fripturile sau rotiti pentru a face semne frumoase de cruce, apoi gatiti inca 2 minute. Întoarceți și gătiți încă 3 până la 4 minute pentru mediu-rar sau la gradul de coacere dorit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
5
Scoateți într-un platou și lăsați să se răcească. Odată răcite, acestea pot fi refrigerate peste noapte, dacă este necesar.Cu aproximativ o oră înainte de servire, aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare. Aveți la îndemână un castron cu apă cu gheață. Aruncați bebelușul bok choy în apă și gătiți aproximativ 3 minute. Folosiți clești și scoateți-le în baia de gheață pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baby Bok ChoyBaby Bok Choy
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Scoateți-le din scurgerea băii și dați-le la frigider. Păstrați apa clocotită și baia de gheață pentru tăiței.Aruncați tăiței în apa clocotită și gătiți, amestecând des pentru a preveni lipirea, până când tăiței sunt al dente. Aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
7
Scurgeți-le și apoi scufundați-le în baia de apă cu gheață pregătită. Odată răcit se scurge bine și se dă la frigider 1 oră. Aruncați apa clocotită și gheața bath.In un castron mare amestecati împreună ulei de chili, restul de 2 linguri sos de soia, oțet de orez, ulei de susan, sos de pește din Asia, vârf de cuțit de sare, zahăr, coaja de portocala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Oțet De OrezOțet De Orez
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
Ulei De ChiliUlei De Chili
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
8
Adăugați în castron varza de fasole, morcovii mărunțiți, ceapa feliată, frunzele de coriandru și tăiței reci. Aruncați pentru a acoperi bine. Acoperiți vasul și mutați-l la frigider pentru a se răci complet.Când este gata de servit, întoarceți întregul castron și lichidul său pe un platou de servire. Aruncați alunele peste tăiței și acoperiți cu feliile de friptură rezervate; așezați bebelușul bok choy de-a lungul lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Baby Bok ChoyBaby Bok Choy
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
9
Se servește rece.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate38
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista