Salată de Treviso, nuc și Gruyulincormorre
Salata de Treviso, nuc și Gruyincrucrore este o fără gluten, primal și prietenos cu fodmap garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 177 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 3 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, treviso, arpagic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 42%. Rețete similare includ Salată de Treviso, nuc și Gruyulincormorre, Salată de Radicchio Treviso cu vinetă de nucă, și Salată Treviso cu vinaigretă portocalie și Manchego.
Instrucțiuni
Îndepărtați oțetul și muștarul într-un castron micsă se amestece. Treceți treptat în ulei. Sezonîmbrăcare după gust cu sare grosieră șipiper negru proaspăt măcinat.
Tăiați Treviso transversal în benzi cu lățimea de 1/2 inch; aruncați fundul de 2 până la 3 inci.
Așezați benzi într-un castron mare; adăugați ierburi mixte și arpagic. Faceți înainte: pansament șisalata se poate face cu 6 ore înainte. Acoperiseparat și rece. Aduceți pansamentul în camerătemperatura și rewhisk înainte de utilizare.
Se toarnă sosul peste salată și se aruncăacoperă.
Adăugați brânză și nuci; aruncați salata,apoi transferați în vasul de servire.