Salată de trei fasole și anghinare de Anul Nou

Salată de trei fasole și anghinare de Anul Nou
Anul Nou trei fasole și Anghinare Salata ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 194 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este plăcută de 32 de mâncăruri și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Anul Nou eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Dacă aveți oregano, pătrunjel, fasole garbanzo și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 91%. Încercați Salată De Fasole De Anghinare, Două Salată De Fasole Și Anghinare, și Salată de anghinare, fasole Lima și mazăre pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați fasolea mare nordică, fasolea garbanzo, mazărea cu ochi negri, anghinarea, ceapa verde, roșiile și usturoiul împreună într-un bol. Aruncați cu uleiul de măsline, oțetul balsamic, pătrunjelul, oregano și piperul negru până se amestecă bine. La frigider 1 oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Mare De NordFasole Mare De Nord
1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista