Salată De Ton Crocantă

Salată De Ton Crocantă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de ton crocantă. O porție conține 259 calorii, 14g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de țelină, ceapă, maioneză mayo reală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până marar muratura ai putea urma acest curs principal cu Cinnamon Swirl Coffeecake ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată De Ton Crocantă, Salată De Ton Confetti Crocantă, și Sandviș Cu Salată De Ton Crocant.

Instrucțiuni

1
Se amestecă ingredientele până se amestecă bine.

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Merlot, Pinot Noir, și vin de la Rosa sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ai putea încerca este Merlot-ul regizorului. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții2
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista