Salată De Tei Turnată
Salata de tei turnată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 10 și costă 35 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 186 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, apă, piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Salată Turnată Cu Șerbet De Tei, Salată De Ouă Turnată, și Salată De Nuci De Afine Turnate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, turnați apă clocotită peste gelatină. Se amestecă pentru a se dizolva.
Adăugați apă rece, oțet, sare și piper, dacă doriți.
Se toarnă 1 cană de amestec în matriță cu 6 căni; deoparte. Se răcește gelatina rămasă timp de 30 de minute, apoi se adaugă maioneză și se amestecă cu un bătător Rotativ până se omogenizează. Se răcește până aproape setat. Între timp, se răcește gelatina în matriță până aproape se fixează. Întoarceți amestecul de maioneză / gelatină într-un bol și bateți până la pufos. Îndoiți legumele. Lingură în mucegai. Se răcește până se întărește. Desfaceți pentru a servi.