Salată De Tarhon De Pui
Salata de tarhon de pui este o fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $ 7.18 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 280 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de struguri, carne de piept de pui, maioneză fără grăsimi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza iaurtul fără grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Quinoa Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Tarhon! Sos de salată de miere Dijon și tarhon, Salată De Pui Tarhon Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, și Salată De Pui Tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol mic de amestecare, amestecați maioneza, iaurtul, semințele de Mac și tarhonul pentru a face pansament; deoparte.
Într-un bol mediu de amestecare, combinați puiul, strugurii, țelina și nucile.
Se toarnă 1/2 cană de pansament peste amestec și se amestecă pentru a se combina; deoparte.
Puneți amestecul de salată de primăvară într-un bol mare de amestecare cu pansament de 1/4 cană. Folosiți clești pentru a arunca.
Aranjați 1 1/2 căni de salată de amestec de primăvară pe fiecare farfurie. Se acoperă cu 1 cană de pui de tarhon.
Se servește cu pansamentul rămas pe lateral.