Salată De Taco De Pește Din Sud-Vest
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de Taco de pește din sud-vest. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 70 de calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 25 și costă 77 de cenți pe porție. 20 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de fileuri de tilapia, salsa, amestec de prăjituri cu fructe de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată de Taco BLT de sud-vest, Salată De Taco De Pui Din Sud-Vest, și Salată De Taco De Creveți În Stil Sud-Vestic.
Instrucțiuni
Se amestecă sosul tartru și salsa pentru pansament. Se da la frigider pana se serveste cu salata.
Se toarnă ulei în friteuză sau tigaie mare și grea, umplând nu mai mult de 1/3 plin.
Se încălzește la 191° la foc mediu. Scufundați fileurile în apă; scuturați excesul. Se acoperă cu prăjit
Amestecă. Prăjiți peștele, câteva bucăți pe rând, 3 până la 4 minute sau până se rumenesc, întorcându-se o dată pentru a se rumeni uniform.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Presărați pește cu Old Bay. Aruncați salata verde, roșiile și avocado într-un castron mare. Împărțiți între farfurii de servire.
Puneți peștele pe verdeață.
Garnisiți cu fâșii de tortilla prăjite, dacă doriți.
Serviți salata cu pansament.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.