Salată de spanac, pere și pui
Salata de spanac, pere și pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 385 calorii, 25g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.67 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, sare și piper kosher, pere și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de mere ai putea urma acest curs principal cu tort de prune fără ouă , cum se face tortul de prune ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Salată de pui, pere și spanac, Salată De Spanac Cu Pere, și Salată de pere și spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați pieptul de pui pe jumătate orizontal pentru a face 2 tăieturi subțiri; condimentează cu sare și piper.
Încălziți 1/2 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați puiul și gătiți până se rumenesc ușor și se fierbe, 4 până la 5 minute pe fiecare parte.
Transferați pe o farfurie pentru a se răci, apoi feliați subțire.
Între timp, combinați afinele, oțetul și 1 lingură de apă într-un castron mic pentru microunde. Acoperiți cu folie de plastic și cuptor cu microunde 45 de secunde pentru a îngrășa afinele.
Bateți amestecul de merișor-oțet, suc de lămâie, muștar, 1/2 linguriță sare și piper după gust într-un bol mare.
Bateți restul de 3 linguri de ulei de măsline într-un flux lent până la amestec.
Adăugați puiul, spanacul, endivele, migdalele, perele, aproximativ jumătate din brânză și sare și piper după gust; aruncați pentru a combina. Împărțiți între boluri și acoperiți cu brânza rămasă.
Fotografie de Antonis Achilleos