Salată De Spanac Glazurată
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegană? Salata de spanac glazurată ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 125 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați semințe de susan, șalotă, spanac triplu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 7 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este extraordinar. Încercați Salată de porc și spanac cu glazură de miere, Salată de vită și spanac cu geamuri portocalii, și Salată De Spanac Cu Căpșuni, Feta Și Nuci Pecan Glazurate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline extravirgin, 3 rotații ale tigaiei, într-o tigaie adâncă la foc mediu.
Adăugați șalotă în uleiul fierbinte și sotati-le timp de 2 minute.
Adăugați oțet și soia și amestecați în sos de rață. Reduceți căldura la minim.
Adăugați sos fierbinte la pansament și grămați în jumătate de spanac. Întoarceți spanacul cu atenție cu clești. Când se ofilește, 2 minute, adăugați verdele rămas și ofiliți. Condimentează salata caldă cu sare și piper după gust.
Serviți spanacul cu semințe de susan prăjite presărate deasupra.