Salată de spanac cu slănină și ouă
Salata de spanac cu șuncă și ouă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $2.42 pe portie. O porție conține 517 calorii, 14g de proteine, și 46G de grăsime. Dacă aveți la îndemână slănină, ulei de măsline, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Salată de spanac cu slănină și ouă, salată de spanac cu slănină și ouă, și Salată de slănină de spanac cu ouă fierte tari.
Instrucțiuni
Puneți ouăle într-o cratiță mică și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere, se acoperă, se scoate de pe foc și se lasă să stea 15 minute. Clătiți cu apă rece până se răcește, apoi coajați și sferturi.
Gatiti slanina intr-o tigaie mare pana se rumeneste si crocanta, 8 minute. Se sfărâmă și se lasă deoparte.
Bateți împreună ulei, oțet, zahăr și sare într-un bol mare de servire.
Adăugați ingredientele rămase cu slănină rezervată și ouă; aruncați pentru a acoperi.