Salată de spanac cu slănină, ceapă caramelizată, ciuperci și brânză albastră într-un sos de tigaie cu slănină, acoperit cu un ou fiert tare

Salata de spanac cu slănină, ceapă caramelizată, ciuperci și brânză albastră într-un sos de sos de Bacon acoperit cu un ou fiert tare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 348 calorii, 18g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de usturoi, slănină, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Salată caldă de spanac cu slănină, ciuperci și ouă fierte, Filet Mignon învelit cu slănină afumată dublă cu ciuperci caramelizate acoperite cu brânză albastră, și Slănină aruncată, ou fiert tare și salată de spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Acoperiți ouăle în apă, aduceți la fierbere, opriți focul, acoperiți și lăsați să stea 7 minute.
Transferați ouăle în apă rece și lăsați să se răcească suficient pentru a ține.
Scoateți cojile din ouă și feliați.
Între timp, gătiți slănina într-o tigaie și lăsați deoparte rezervând 2 linguri de grăsime de slănină.
Caramelizați ceapa în grăsimea de slănină rămasă și dați deoparte.
Caramelizați ciupercile în grăsimea de slănină rămasă și dați deoparte.
Adăugați oțetul în tigaie și deglazați-l.
Se adaugă grăsimea de slănină rezervată, zahărul, muștarul, usturoiul și se condimentează cu sare și piper și se ia de pe foc.
Asamblați salata și aruncați cu pansament.