Salată De Spanac Cu Sardine Și Prosciutto Crocant
Salata de spanac cu sardine și Prosciutto crocant este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. O porție conține 279 calorii, 11g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare și piper grosier, coajă de lămâie, prosciutto și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată de spanac cu prosciutto crocant și crutoane de mămăligă cu brânză-ierburi, Scoici Bonne Femme și spanac cu prosciutto crocant, și Prosciutto crocant și salată de portocale.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 de grade. Pe o foaie de copt cu margini, aranjați prosciutto într-un singur strat și periați cu uleiul de lingură rămas.
Coaceți, rotind la jumătatea drumului, până când sunt crocante și maro auriu, aproximativ 9 minute.