Salată De Spanac-Andive Cu Vinaigretă Caldă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de spanac-andive cu vinaigretă caldă. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă 97 cenți pe porție. O porție conține 87 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Dacă aveți la îndemână muștar dijon, pătrunjel, oțet balsamic și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 51%. Încercați Salată belgiană de andive, curmal Fuyu și spanac pentru copii cu vinetă de muștar cu miere, Salată De Spanac Cu Vinetă Caldă De Slănină, și Salată de spanac cu vinetă caldă de slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiți slănina într-o tigaie mare până când este crocantă; scoateți slănina și scurgeți-o pe prosoape de hârtie, rezervând 1/4 cană de picături în tigaie. Zdrobiți slănina și lăsați-o deoparte.
Combinați oțetul, muștarul și, dacă doriți, 1/2 cană de brânză albastră mărunțită, amestecând până când amestecul este neted.
Adăugați amestecul de oțet și ceapa la picăturile de slănină fierbinte în tigaie la foc mediu, amestecând pentru a acoperi.
Adăugați slănină, pătrunjel, sare și piper.
Adăugați spanac și andive; aruncați în tigaie doar până se combină.
Serviți imediat. Se acoperă cu brânză albastră mărunțită suplimentară, dacă se dorește.
* 1/2 (10 uncii) pachet spanac proaspăt pentru copii poate fi înlocuit.