Salată De Sfeclă Și Mandarină Cu Sos De Afine

Salată De Sfeclă Și Mandarină Cu Sos De Afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de sfeclă și mandarină cu pansament de afine. O porție conține 103 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 45 de cenți pe porție. Un amestec de sfeclă cu diametru, mandarine, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 25 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Salată De Sfeclă Și Mandarină Cu Sos De Afine, Salată de Kuri roșii și sfeclă de sfeclă cu pansament Balsamic portocaliu de afine și parmezan Pecan, și Salată de afine de sfeclă de dovleac prăjită cu sos de ulei de semințe de dovleac de mere.

Instrucțiuni

1
Așezați sfecla într-un castron mare, adânc, pentru microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați suficientă apă pentru a ajunge la adâncimea de 1 inch. Acoperiți cu folie de plastic și cuptorul cu microunde la înălțime până când sfecla este fragedă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
3
Între timp, radeți fin suficientă coajă din mandarine pentru a măsura 2 lingurițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MandarinăMandarină
4
Tăiați partea de sus și de jos de pe fiecare mandarină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MandarinăMandarină
5
Tăiați toate coaja și miezul alb, urmând conturul fructelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
6
Tăiați fiecare mandarină orizontal în runde groase de 1/3 inch, îndepărtând orice semințe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MandarinăMandarină
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
7
Bateți uleiul, concentratul de suc de afine, oțetul și coaja de mandarină rezervată într-un castron mic pentru a amesteca. Condimentați pansamentul după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De AfineConcentrat De Suc De Afine
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
MandarinăMandarină
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Se amestecă în ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
9
Țineți 1 sfeclă sub apă curentă rece și frecați pielea. Repetați cu restul de 2 sfeclă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
10
Tăiați sfecla orizontal în runde groase de 1/4 până la 1/3 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
11
Presărați sfecla cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
12
Aranjați crenguțe de năsturel pe un platou mare pentru a acoperi. Aranjați rondele de sfeclă și rondele de mandarină deasupra năsturelului. Folosind furculita, ridicați feliile de ceapă din pansament și aranjați peste salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
MandarinăMandarină
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
13
Stropiți cu pansament.
14
Per porție: 134 calorii, 7 g grăsimi, 3 g fibre
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista