Salată De Sfeclă Și Mandarină Cu Sos De Afine

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de sfeclă și mandarină cu pansament de afine. O porție conține 103 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 45 de cenți pe porție. Un amestec de sfeclă cu diametru, mandarine, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 25 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Salată De Sfeclă Și Mandarină Cu Sos De Afine, Salată de Kuri roșii și sfeclă de sfeclă cu pansament Balsamic portocaliu de afine și parmezan Pecan, și Salată de afine de sfeclă de dovleac prăjită cu sos de ulei de semințe de dovleac de mere.
Instrucțiuni
Așezați sfecla într-un castron mare, adânc, pentru microunde.
Adăugați suficientă apă pentru a ajunge la adâncimea de 1 inch. Acoperiți cu folie de plastic și cuptorul cu microunde la înălțime până când sfecla este fragedă, aproximativ 15 minute.
Între timp, radeți fin suficientă coajă din mandarine pentru a măsura 2 lingurițe.
Tăiați partea de sus și de jos de pe fiecare mandarină.
Tăiați toate coaja și miezul alb, urmând conturul fructelor.
Tăiați fiecare mandarină orizontal în runde groase de 1/3 inch, îndepărtând orice semințe.
Bateți uleiul, concentratul de suc de afine, oțetul și coaja de mandarină rezervată într-un castron mic pentru a amesteca. Condimentați pansamentul după gust cu sare și piper.
Țineți 1 sfeclă sub apă curentă rece și frecați pielea. Repetați cu restul de 2 sfeclă.
Tăiați sfecla orizontal în runde groase de 1/4 până la 1/3 inch.
Presărați sfecla cu sare și piper.
Aranjați crenguțe de năsturel pe un platou mare pentru a acoperi. Aranjați rondele de sfeclă și rondele de mandarină deasupra năsturelului. Folosind furculita, ridicați feliile de ceapă din pansament și aranjați peste salată.
Per porție: 134 calorii, 7 g grăsimi, 3 g fibre