Salată De Sfeclă Și Mandarină Cu Sos De Afine

Salată De Sfeclă Și Mandarină Cu Sos De Afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de sfeclă și mandarină cu pansament de afine. O porție conține 103 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 45 de cenți pe porție. Un amestec de sfeclă cu diametru, mandarine, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 25 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Salată De Sfeclă Și Mandarină Cu Sos De Afine, Salată de Kuri roșii și sfeclă de sfeclă cu pansament Balsamic portocaliu de afine și parmezan Pecan, și Salată de afine de sfeclă de dovleac prăjită cu sos de ulei de semințe de dovleac de mere.

Instrucțiuni

1
Așezați sfecla într-un castron mare, adânc, pentru microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați suficientă apă pentru a ajunge la adâncimea de 1 inch. Acoperiți cu folie de plastic și cuptorul cu microunde la înălțime până când sfecla este fragedă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
3
Între timp, radeți fin suficientă coajă din mandarine pentru a măsura 2 lingurițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MandarinăMandarină
4
Tăiați partea de sus și de jos de pe fiecare mandarină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MandarinăMandarină
5
Tăiați toate coaja și miezul alb, urmând conturul fructelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
6
Tăiați fiecare mandarină orizontal în runde groase de 1/3 inch, îndepărtând orice semințe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MandarinăMandarină
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
7
Bateți uleiul, concentratul de suc de afine, oțetul și coaja de mandarină rezervată într-un castron mic pentru a amesteca. Condimentați pansamentul după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De AfineConcentrat De Suc De Afine
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
MandarinăMandarină
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Se amestecă în ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
9
Țineți 1 sfeclă sub apă curentă rece și frecați pielea. Repetați cu restul de 2 sfeclă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
10
Tăiați sfecla orizontal în runde groase de 1/4 până la 1/3 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
11
Presărați sfecla cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
12
Aranjați crenguțe de năsturel pe un platou mare pentru a acoperi. Aranjați rondele de sfeclă și rondele de mandarină deasupra năsturelului. Folosind furculita, ridicați feliile de ceapă din pansament și aranjați peste salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
MandarinăMandarină
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
13
Stropiți cu pansament.
14
Per porție: 134 calorii, 7 g grăsimi, 3 g fibre
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista