Salată De Sfeclă
Salata de sfeclă necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 2 și costă 3,03 USD pe porție. Această garnitură are 485 calorii, 6g de proteine, și 37g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, semințe de chimen, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Încercați Salată de sfeclă prăjită și șalotă peste verdeață de sfeclă ofilită și Rucola, Salată caldă de sfeclă fiartă cu verdeață de sfeclă și sos de iaurt (alimente puternice), și Salată de sfeclă cu verdeață de sfeclă condimentată marocană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați sfecla feliată într-un castron mare. Într-un castron mic, amestecați împreună oțet, muștar și semințe de chimen. Adăugați încet ulei într-un flux și continuați să bateți. Se condimentează cu sare și piper.
Se toarnă pansamentul peste sfeclă lăsând 3 linguri de pansament în vasul mic.
Adăugați ridichile și scallions la pansamentul rămas în vasul mic și aruncați pentru a acoperi.
Așezați salata pe un platou și acoperiți cu sfeclă.
Presărați sfecla cu ridichi și scallions.