Salată de scoici și creveți la grătar
Salata de scoici și creveți la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 100 de calorii. Pentru $5.32 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați rucola, andive belgiene, creveți și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, care este solid. Încercați Creveți la grătar și frigărui de scoici, Salată italiană de creveți, scoici și Calamari, și Tempura picantă de creveți și scoici cu salată de castraveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Filetați scoici, prin lățimea rundelor și atingând, pe o frigăruie subțire de metal. Împingeți o a doua frigăruie metalică prin scoici, paralel cu și la aproximativ 1/2 inch de prima. Filetați creveții, atingând, pe frigarui subțiri de metal.
Clătiți și scurgeți radicchio, andive belgiene și rucola. Separați frunzele de radicchio și capetele de andive. Aruncați tulpinile dure de rucola.
Într-un castron mare, amestecați ulei, oțet și arpagic.
Așezați scoici și creveți pe un grătar de grătar peste un pat solid de cărbuni fierbinți sau foc mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 2 până la 3 secunde); închideți capacul pe grătarul cu gaz. Întoarceți - vă după cum este necesar până când scoicile sunt ușor rumenite și creveții sunt roz și ambele sunt opace, dar cu aspect umed în centrul celei mai groase părți (tăiate pentru a testa), 5 până la 7 minute pentru scoici, aproximativ 5 minute pentru creveți.
Adăugați radicchio, rucola și andive la pansament; amesteca. Ridicați salata, scurgându-se scurt, pe farfurii, împărțind în mod egal. Împingeți scoici și creveți din frigarui în castron.
Se amestecă, apoi lingura pe salate.
Se adaugă sare și piper după gust.