Salată de rulouri de brânză cu șuncă și usturoi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de șuncă și brânză de usturoi. Această rețetă face 2 porții cu 198 calorii, 7g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $2.76 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de roșii cherry, șuncă, sos de salată balsamic vinaigrette cumpărat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Ham și brânză hash caserola maro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți 1 lingură de brânză tartinabilă pe o parte a fiecărei felii de șuncă.
Rulați șuncă; tăiați fiecare rulou în sferturi.
Împărțiți salata verde uniform pe farfurii individuale de servire. Completați fiecare cu 8 rulouri de șuncă și 10 jumătăți de roșii cherry.
Stropiți cu sos de salată.