Salată de rucola-smochine cu Rețetă de vinaigretă cu brânză albastră și slănină caldă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați salata de rucola-smochine cu brânză albastră și Rețetă caldă de vinaigretă de slănină. Această rețetă face 4 porții cu 307 calorii, 10g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 46 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați rucola pentru copii, oțet de vin, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Salată de rucola cu brânză albastră, pere și vinetă de caise, Salată de rucola și Romaine cu nuci și vinetă de brânză albastră, și Salată de rucola cu pere, brânză albastră și vinetă de caise.
Instrucțiuni
La foc mediu, gătiți slănină până când începe să fie crocantă pe margini.
Scoateți din tigaie și puneți deoparte.
Se toarnă cea mai mare parte a grăsimii de slănină și se rezervă pentru mai târziu. Lăsați un mic strat de grăsime topită în partea de jos a tigaiei.
Adăugați șalotele feliate în tigaia sote la foc mediu și gătiți rapid șalotele până se înmoaie.
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați oțetul în amestecul de șalotă.
Bateți bine. Apoi se toarnă deoparte într-un castron mic și se adaugă muștar, se combină bine.
Se toarnă aproximativ 3-4 linguri de grăsime de slănină înapoi în tigaia sote și se încălzește la foc mediu. Când grăsimea este fierbinte, amestecați cu grijă și viguros amestecul de șalotă. Se condimentează cu sare și piper.Aruncați împreună rucola sau frisee, fâșii de slănină, brânză albastră și smochine.
Stropiți cu vinaigretă de slănină și aruncați în salată.