Salată De Păstrăv Afumat Și Cartofi Cu Vinetă De Zară

Salată De Păstrăv Afumat Și Cartofi Cu Vinetă De Zară
Salata de păstrăv afumat și cartofi cu vinaigretă de zară este un fără gluten, întreg 30 și pescatarian garnitură. Această rețetă face 2 porții cu 559 calorii, 25g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.07 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 37 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, suc de lămâie, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Salată de mere-Sunchoke cu păstrăv afumat și vinetă de cidru, Salată de păstrăv afumat cu cartofi la grătar și vinetă de muștar-mărar, și Salată de păstrăv afumat și cartofi.

Instrucțiuni

1
Pentru pansament, amestecați Zara, oțetul, coaja de lămâie și sucul de lămâie. Bateți încet uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Se adaugă mărarul tocat și se condimentează cu sare și piper, după gust.Pentru salată, încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați cartofii și un vârf generos de sare și sotati aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Adăugați bulionul de pui și aduceți la fierbere ușoară. Gatiti cartofii pana se inmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
5
Scurgeți și reveniți la oală.Fulgi păstrăvul în bucăți mici peste cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
PăstrăvPăstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Se toarnă aproximativ jumătate din pansament peste păstrăv și cartofi și se pliază ușor până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
PăstrăvPăstrăv
7
Serviți salata la temperatura camerei cu pâine prăjită și pansamentul rămas pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
8
Se ornează cu crenguțe de mărar și felii de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate92
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista