Salată De Pâine Sărată
Salata de pâine savuroasă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 45 de porții cu 55 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți pancetta, nuci de pin, oțet de vin și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 37 minute. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Salată savuroasă de pui fără Gluten pe pâinea lui Rudi, Pâine de dovleac-pâine dulce și sărată, și Pâine de ardei prăjită savuroasă pentru mașina de pâine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 177°.
Întindeți cuburile de pâine pe o foaie de copt cu margini și stropiți cu 2 linguri. din uleiul de măsline.
Coaceți până când pâinea este prăjită, dar încă ușor masticabilă, aproximativ 8 minute.
Să cool.In o tigaie la foc mediu-mic, prăjiți nucile de pin, amestecând continuu, până devin aurii, aproximativ 5 minute.
Transferați la un mic bowl.In aceeași tigaie la foc mediu, combinați pancetta și 1 Tbs. din uleiul de măsline și gătiți, amestecând ocazional, până când pancetta este rumenită și crocantă, aproximativ 8 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Se toarnă toate, cu excepția A 1 Tbs. din grăsimea din tigaie.
Lăsați tigaia să se răcească ușor.Puneți tigaia la foc mediu, adăugați șalotele și gătiți, amestecând frecvent, până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Se transferă într-un castron mic și se lasă să se răcească.
Adăugați oțetul în șalotele răcite, apoi amestecați încet în 1/2 cană de ulei de măsline până se omogenizează bine pentru a face o vinetă. Se condimentează cu sare și pepper.In un castron mare de servire, aruncați împreună cuburile de pâine, rucola, nuci de pin și pancetta.
Adăugați vinaigreta și aruncați pentru a acoperi uniform. Se condimentează cu sare și piper și se servește imediat.
Servește 4.Variație: pentru o salată de pâine complet diferită, dar la fel de delicioasă, înlocuiți migdalele feliate prăjite cu nucile de pin, năsturelul cu rucola și segmentele portocalii cu pancetta.Adaptat din Williams-Sonoma Comfort Food, de Rick Rodgers (Oxmoor House, 2009).