Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de pâine din Orientul Mijlociu cu pui. Această rețetă face 6 porții cu 452 calorii, 34G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.68 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. Dacă aveți albus de ou, muștar dijon, panko și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Salată de pâine și brânză de capră din Orientul Mijlociu, Pâine De Linte Umplută Din Orientul Mijlociu, și Salată Din Orientul Mijlociu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați 1/2 cană zară și albus de ou într-un vas superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
3
Așezați panko într-un vas superficial. Înmuiați puiul în amestec de albus de ou; dragă în panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Se presară cu 1/4 linguriță sare kosher și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
5
Încălziți o tigaie rezistentă la cuptor la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați ulei de canola; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle, Tocat Grosier
7
Adăugați pui. Gatiti 4 minute; întoarceți-vă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8
Coaceți la 425 timp de 14 minute sau până când ați terminat.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Lăsați puiul să stea 10 minute; feliați transversal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
10
Combinați pita, jumătățile de roșii cherry, busuiocul, ceapa și măslinele într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată Subțire
Aluat De Pâine De Porumb
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Combinați oțetul, muștarul Dijon, 1/4 linguriță sare kosher și 1/4 linguriță piper negru proaspăt măcinat, amestecând bine cu un bici. Adăugați treptat ulei de măsline, amestecând constant cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Pulpă De Miel, Cu Os
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
12
Stropiți pansamentul peste amestecul de pita; aruncați pentru a acoperi. Aranjați aproximativ 1 Salată de 1/2 căni pe fiecare dintre cele 6 farfurii; împărțiți puiul feliat uniform între porții. Topiți fiecare porție cu 1 lingură de brânză feta mărunțită.