Salată de pui și Bulgur cu Avocado
Salata de pui și Bulgur cu Avocado este un fără lactate felul principal. Pentru $2.37 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 545 calorii, 26g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți apă, avocado hass, bulb de fenicul și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Sănătos și delicios: salată de grâu Bulgur cu Avocado, stafide și migdale, Salată De Bulgur De Pui, și Salată De Bulgur De Pui.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 50
Într-un vas termorezistent, acoperiți bulgurul cu apa clocotită. Acoperiți vasul cu o farfurie și lăsați să stea până când apa a fost absorbită și bulgurul este fraged, aproximativ 30 de minute.
Între timp, pe o foaie de copt cu margini, acoperiți pieptul de pui cu 1 lingură de ulei de semințe de struguri și condimentați cu sare și piper. Prăjiți puiul pe raftul superior timp de 15 minute, sau până se rumenesc și tocmai fiert; lasa sa se raceasca. Tăiați sânii pe diagonală de aproximativ 1/4 inch grosime.
Într-un castron mic, bateți sucul de portocale cu busuiocul, sucul de lămâie, ceapa verde și restul de 1/4 cană de ulei de struguri; condimentează vinaigreta cu sare și piper.
Într-un castron mare, aruncați bulgurul, puiul, avocado, feniculul și roșiile cu vinaigreta; condimentează cu sare și piper. Puneți salata pe farfurii și serviți.