Salată de pui tocată Thailandeză
Dacă aveți despre 50 minute pentru a petrece în bucătărie, salata de pui tocată Thailandeză ar putea fi uimitoare fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Acest fel principal are 388 calorii, 52G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $3.81 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 341 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Mergeți la magazin și ridicați mentă, frunze de tei, ardei iute și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Cina în seara asta: pui tocat în stil thailandez cu busuioc și ardei iute, Salată de morcovi cu carne de vită tocată, și Împachetări De Pui Tocate Chinezești.
Instrucțiuni
Tăiați aproximativ lămâia, frunzele de tei, ardeii iute roșii, usturoiul și ghimbirul, apoi aruncați-le pe toate într-un procesor și blitz până când totul este tocat foarte fin împreună. Tocați pieptul de pui în bucăți mici.
Încălziți un wok la foc mare și adăugați uleiul vegetal și uleiul de susan. Aruncați amestecul de lămâie și prăjiți scurt înainte de a adăuga puiul tocat și pudra de ardei iute. Se amestecă puiul timp de 4 minute, apoi se stropește în sosul de pește. Reduceți puțin focul și lăsați sosul de pui și pește să se baloneze împreună încă 4 minute, amestecând, apoi adăugați ceapa roșie tocată și gătiți încă un minut.
Se ia de pe foc, se toarnă peste sucul de lămâie și se aruncă ierburile.
Se servește cu legumele de salată și o pană de tei pe lateral.