Salată De Pui De Fermă La Grătar

Salată De Pui De Fermă La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de pui de fermă la grătar. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 252 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Această rețetă de la Kraft Recipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sos original pentru grătar, roșii, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Grătar-Salată De Pâine De Porumb Ranch, Grătar Ranch Club Împachetări, și Carne De Porc La Grătar Lent Cu Sos Ranch-Barbecue pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti sosul de pui si gratar in tigaie mare la foc mediu-mare pana se incalzeste, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Aruncați verdeața cu pui, roșii și ceapă într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
VerziiVerzii
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Se acoperă cu pansament și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Vinul Zinfandel și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru grătar. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Valravn Old Vine Zinfandel cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Valravn Vechi De Viță De Vie Zinfandel
Valravn Vechi De Viță De Vie Zinfandel
O aromă foarte ridicată de sos de fructe de pădure care fierbe emană din pahar. În gură există o cascadă de fructe albastre și roșii deopotrivă, compuse din cantități abundente de compot de afine, cassis și mure, cu cel mai slab indiciu de portocaliu de sânge care persistă în jurul perimetrului miezului. Este încadrat într-o aromă de fasole mocha și ganache de ciocolată. Finisajul energic și lung prezintă un sentiment de prospețime care invită la băut în continuare.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista