Salată de pui chinezesc General

Salată de pui chinezesc General
Salata de pui chinez General este un lactate gratuit rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 328 calorii. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare chinezească. Dacă aveți la îndemână miere, ghimbir, tăiței ramen și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 33 minute. Funcționează bine ca un curs principal prietenos cu bugetul. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Puiul Generalului Tso din China, Chineză Imperial Palace General Tso pui nostru va avea oameni întrebam în cazul în care ați comandat acest scoate de la, și Fără vină salată de pui chinezesc – această salată este ușoară, sănătoasă și plină de aromă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mic; amestecați bine cu un bici.
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Aruncați pachetul de condimente din tăiței. Rupeți tăiței nefierți în bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
3
Așezați 1 1/2 căni de salată pe fiecare dintre cele 4 farfurii de servire; acoperiți fiecare cu 1/2 cană de pui și 1/4 cană de morcov mărunțit. Împărțiți tăiței ramen uniform peste fiecare salată; acoperiți fiecare cu 1 lingură de migdale. Lingura 2 1/2 linguri pansament uniform peste fiecare salata chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei RamenTaitei Ramen
(23)(23)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiatice în meniu? Încercați asocierea cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.
DificultateNormal
Gata În33 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista