Salată De Pui Chinezesc
Salata de pui chinezesc ar putea fi doar Chineză rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 376 calorii, 30g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sos oy, suc de ghimbir, ulei de esame și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi mandarinele, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Cireșe, Portocale Și Pecan ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată de pui chinezească fără vină – această salată este ușoară, sănătoasă și plină de aromă, Salată De Pui Chinezesc, și Salată De Pui Chinezesc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, aruncați varza Napa, morcovii, coriandrul și scallions împreună pentru a combina și apoi acoperiți cu apă rece.
Lăsați legumele crocante în timp ce pregătiți restul salatei.
Așezați așchii de migdale pe o foaie mică de copt și prăjiți la 350 de grade F (180 C) până se rumenesc. Vor trece de la dreapta la ars în câteva secunde, așa că urmăriți cu atenție progresul lor.
Transferați migdalele într-un castron mic.
Așezați ambalajele wonton pe o suprafață plană și folosiți o perie de patiserie pentru a peria Generos o suprafață cu ulei de măsline. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a le tăia în benzi de 1/4 inch și dați fiecărei benzi o răsucire înainte de a le așeza pe foaia de copt și de a coace până când wontonii sunt maronii aurii și crocanți. Într-o oală medie cu capac, aduceți 8 căni de apă și 2 linguri de sare la fierbere.
Adăugați ofertele de pui în oală, acoperiți cu capacul și apoi opriți focul. Braconați până când puiul citește o temperatură internă de 160 de grade F (aproximativ 10 minute). Timpul necesar pentru gătit va varia în funcție de mărimea puiului. În timp ce puiul gătește, pregătește un castron cu apă cu gheață. Când puiul este gata, scurgeți-l și adăugați puiul în apa cu gheață pentru a opri gătitul. Când puiul este suficient de rece pentru a fi manevrat, mărunțiți-l și lăsați-l deoparte. Într-un castron mic, amestecați sucul de portocale, uleiul vegetal, oțetul de orez, sosul hoisin, sosul de soia, uleiul de susan, sucul de ghimbir, sarea, muștarul și piperul alb până se emulsionează.
Scurgeți verdeața de salată și treceți-le printr-un filator de salată, bătând orice apă rămasă cu prosoape de hârtie.
Adăugați verdele într-un castron uscat. Aruncați salata cu semințele de susan și 2/3 din pansament și apoi puneți-o într-un castron sau platou de servire. Se acoperă cu migdalele, puiul, ambalajele Wonton coapte și se toarnă deasupra pansamentul rămas. Salata trebuie servită imediat ce este îmbrăcată.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lubanzi Chenin Blanc. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Lubanzi Chenin Blanc]()
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc 2018 este extras dintr-un amestec de viță de vie mai veche, uscată de crescătorie și viță de vie mai tânără, irigată prin picurare. Culoarea sa adâncă de paie indică atât prospețimea coaptă, cât și complexitatea. Nasul aduce mai întâi fructe tropicale și de piatră, provocând gânduri de mandarină și litchi. Palatul este rotund și cărnos, împingând din nou litchi înainte, împreună cu piersica albă, caisul și mărul verde, toate purtate de o notă de aciditate ridicată. Există luminozitate și un ușor indiciu de pâine proaspăt coaptă pe tot parcursul. Finisajul este lung, moale și afectuos.