Salată De Paste Mediteraneene

Salată De Paste Mediteraneene
Salata de paste mediteraneene ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 33 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 163 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, fettuccine de spanac, busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Salată De Paste Mediteraneene, Salată De Paste Mediteraneene, și Salată De Paste Mediteraneene.

Instrucțiuni

1
Gatiti fettuccine conform instructiunilor pachetului; clătiți în apă rece și scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FettuccinăFettuccină
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
2
Se pune într-un castron mare; adăugați tonul, roșiile, măslinele și ceapa. Într-un borcan cu un capac bine fixat, combinați ingredientele vinaigrette; se agită bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
3
Se toarnă peste salată și se aruncă pentru a acoperi. Acoperiți și dați la frigider timp de 1-2 ore.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista