Salată De Paste Cu Ton-Fenicul
Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Salata de Paste cu ton-fenicul ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 308 calorii, 19g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 24 minute. Dacă aveți paste penne), măr fuji, lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 79%. Încercați Cina în seara asta: Paste cu ton, nuci de pin, semințe de fenicul, capere și lămâie, Salată De Ton Ars Cu Fenicul Portocaliu, și Ton cu salată caldă de castraveți și fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Scurgeți pastele într-o strecurătoare mare peste un castron, rezervând 1/2 cană de lichid de gătit. Clătiți pastele sub apă rece; scurgere.
Scurgeți tonul, rezervând 2 linguri de ulei. Radeți 2 lingurițe de coajă din lămâie; strângeți 3 linguri de suc.
Combinați uleiul rezervat, coaja și sucul într-un castron mare; se amestecă cu un tel.
Adăugați paste în amestecul de ulei, aruncând pentru a acoperi. Îndoiți tonul și mărul.
Scoateți frunzele din bulbul de fenicul; tocați mărunt frunzele pentru a măsura 3 linguri.
Scoateți și aruncați tulpinile. Tăiați subțire bulbul de fenicul. Se amestecă frunzele și feniculul feliat în amestecul de paste.
Adăugați lichid de paste rezervat și 1/2 linguriță de sare, aruncând pentru a acoperi uniform salata de paste.
Alegere durabilă: reglementările privind etichetele din industrie impun ca tonul alb solid să provină din soiul albacore.