Salată De Paste Cu Legume Rădăcinoase Prăjite

Salată De Paste Cu Legume Rădăcinoase Prăjite
Salata de Paste cu legume rădăcinoase prăjite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,91 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 56G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 788 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Dacă aveți la îndemână sare, sare și piper, oțet de cidru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Salată de legume rădăcinoase și paste, Salată De Legume Rădăcină Prăjită, și Salată De Legume Rădăcină Prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic amestecati împreună ulei, oțet, muștar, și sare și piper, dupa gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MuștarMuștar
OțetOțet
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați pastele și legumele rădăcinoase rămase într-un castron mare de servire. Se amestecă pătrunjelul și ceapa roșie feliată. Aruncați cu vinetă și refrigerați pentru a lăsa aromele să se dezvolte, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rădăcină De LegumeRădăcină De Legume
VinetăVinetă
Ceapă RoșieCeapă Roșie
PătrunjelPătrunjel
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Condimentează carnea de vită cu sare și piper și acoperă ușor cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Carne De VităCarne De Vită
4
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare la foc mediu-mare și rumeniți carnea pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se scoate pe un platou și se lasă deoparte. Aranjați morcovii, țelina și ceapa în partea de jos a aragazului lent și deasupra cu carnea de vită arsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
6
Adăugați bulionul, apa, usturoiul, sosul Worcestershire și cimbru și puneți aragazul la foc mic timp de 8 ore. Când ați terminat, scoateți carnea pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
UsturoiUsturoi
BulionBulion
CimbruCimbru
ApăApă
CarneCarne
7
Lăsați legumele și bulionul să se răcească aproximativ 5 minute, apoi adăugați la un blender. Amestecați încet până se omogenizează și transferați într-un bol de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
8
Serviți sosul cu friptura în oală și legumele rădăcinoase prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rădăcină De LegumeRădăcină De Legume
FripturăFriptură
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Cu o oră înainte ca friptura să se gătească, Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
10
Adăugați toate legumele într-un castron mare și adăugați uleiul de canola, rozmarinul, cimbrul și ceapa. Condimentează cu sare și piper, după gust și aranjează pe o tavă de foi. Prăjiți timp de 30 de minute, apoi aruncați și prăjiți încă 30 de minute. Aranjați pe un platou de servire și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De CanolaUlei De Canola
LegumeLegume
RozmarinRozmarin
CeapăCeapă
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista