Salată De Parmezan De Rucola
Salata de parmezan de rucola este un fără gluten și primar garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 45 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 136 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ierburi precum chervil, ulei de măsline, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Salată de smochine și rucola cu parmezan, Salată De Rucola Cu Parmezan, și Salată De Rucola Cu Migdale Și Parmezan.
Instrucțiuni
Într-un castron, amestecați oțeturile, usturoiul și uleiul de măsline.
Se adaugă sare și piper după gust.
Puneți rucola într-un castron mare și aruncați cu ierburi și pansament.
Adăugați parmezan, apoi aruncați încă o dată.