Salata de parmezan de rucola este un fără gluten și primar garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 45 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 136 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ierburi precum chervil, ulei de măsline, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Salată de smochine și rucola cu parmezan, Salată De Rucola Cu Parmezan, și Salată De Rucola Cu Migdale Și Parmezan.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, amestecați oțeturile, usturoiul și uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3
Puneți rucola într-un castron mare și aruncați cu ierburi și pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La Rotisor
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat