Salată De Panglică De Cireșe

Salată De Panglică De Cireșe
Salata de panglică de cireșe ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 193 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 60 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână topping biciuit, gelatină de cireșe, umplutură de plăcintă cu cireșe și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Plăcintă Cu Panglică De Cireșe Și Vanilie, Fursecuri cu panglică de afine-cireșe, și Roșii Cherry, Panglică De Dovlecei Și Pizza Burrata.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, dizolvați gelatina de cireșe în 1-1/4 căni de apă clocotită. Se amestecă umplutura de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De CireșeGelatină Cu Aromă De Cireșe
Plăcintă De UmplerePlăcintă De Umplere
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se toarnă într-o matriță inelară cu 7 căni acoperită cu spray de gătit; la frigider timp de aproximativ 1 oră sau până se îngroașă, dar nu se fixează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
3
Într-un castron mare, dizolvați gelatina portocalie în apa clocotită rămasă. Se amestecă ananasul. Se răcește aproximativ 1 oră sau până se îngroașă, dar nu se fixează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De PortocaleGelatină Cu Aromă De Portocale
AnanasAnanas
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Combinați toppingul bătut, maioneza și nucile pecan, dacă doriți; pliați în amestec portocaliu. Lingură peste stratul de cireșe. Se dă la frigider cel puțin 1 oră sau până când este ferm. Desfaceți pe o farfurie de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
MaionezăMaioneză
CireșeCireșe
PortocaliuPortocaliu
Nuci PecanNuci Pecan

Echipamente

DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista