Salată De Ouă De Somon Afumat

Salată De Ouă De Somon Afumat
Salata de ou de somon afumat este un fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 523 calorii. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână maioneză, piper, buruieni de mărar și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Ouă De Somon Afumat, Salată De Somon Afumat, și Salată de somon și ouă afumate la cald pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele cinci ingrediente. Se amestecă ouăle și somonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Așezați 1/3 cană pe fundul fiecărui croissant; acoperiți cu frunze de spanac și înlocuiți blaturile de croissant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
CroissantCroissant

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc

Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Naked Winery Dominatrix, Willamette Valley, Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.
Gol Vinărie Dominatoare, Willamette Valley, Pinot Noir
Gol Vinărie Dominatoare, Willamette Valley, Pinot Noir
Lutul de pădure dă loc fructelor delicate de afine și zmeură. Pe cerul gurii fructe de padure rosii suculente atrage ca taninuri moi duce la un finisaj toasty și lung
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista