Salată de orez de primăvară cu sos de lămâie-mărar

Salata de orez de primăvară cu pansament cu lămâie-mărar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 262 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați mazăre de zahăr, sare și piper, ciorbă de legume și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este super. Încercați salată de primăvară cu ridichi și pansament de mărar cu iaurt, Salată De Somon-Cartofi Cu Sos De Lămâie-Mărar, și Salată nordică cu somon afumat și sos de lămâie-mărar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 pregătiți orezul conform instrucțiunilor ambalajului folosind stoc în loc de apă și omițând sare și unt. Puneți deoparte când ați terminat.2 între timp, tocați legumele și aduceți cratița 3/4 plină cu apă la fiert.
Adăugați fasole verde și mazăre de zăpadă și blanch timp de aproximativ 4-5 minute sau până la sensibilitatea dorită.
Îndepărtați cu lingura cu fante și lăsați să se răcească.3
Adăugați sparanghelul în apa rezervată în cratiță și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 10 minute sau până la sensibilitatea dorită.
Se scurge și se lasă să se răcească cu alte legume.4 în castron mare wisk împreună suc de lamaie, ulei de masline, marar, usturoi, sare și piper.5
Adăugați orez și legume și aruncați.6
Garnisiți cu crenguțe de mărar și pene de lămâie, dacă doriți.