Salată de Orez cu Lămâie

Salată de Orez cu Lămâie
Ai nevoie de un aperitiv fără gluten, fără lactate, lacto ovo-vegetarian și vegan? Salata de orez cu lamaie ar putea fi o reteta extraordinara de incercat. Această rețetă servește 18. Pentru 90 de cenți per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine, 5 g de grăsimi și un total de 143 de calorii. Mergeți la magazin și cumpărați ceapă verde, orez, castraveți și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 51%. Acest scor este solid. Salata de orez negru cu vinegreta de lamaie, Salata de orez grecesc cu vinegreta de lamaie si Salata de orez negru cu vinaigreta de lamaie sunt foarte asemanatoare cu aceasta reteta.

Instrucțiuni

1
Într-un borcan cu capac etanș, combinați primele șapte ingrediente; agită bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
2
Într-un castron mare, combinați bobul lung și orezul sălbatic; adăugați dressing și amestecați. Acoperiți și lăsați la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Se adauga castravetii, ceapa verde, patrunjelul, busuiocul si piperul; amesteca bine. Răciți timp de 2 ore. Încorporați nuci pecan chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salata poate fi combinată cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava
Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții18
Scor De Sănătate46
Revista