Salată De Morcov Picant
Salata de morcovi Tangy ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 241 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime. Dacă aveți la îndemână zahăr, morcovi, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de morcovi, varză roșie și ceapă, Morcov la grătar "Hot Dog" cu Slaw picant, și Salată De Varză Roșie Cu Sos De Ghimbir De Morcov Picant.
Instrucțiuni
Combinați morcovii feliați și morcovii tăiați cubulețe într-o oală mare.
Se toarnă suficientă apă în oală pentru a acoperi doar morcovii; se aduce la fierbere și se gătește până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Scurgeți complet apa din morcovi.
Transferați morcovii scursi într-un castron mare.
Aruncați ușor ceapa spaniolă și ardeiul gras verde împreună cu morcovii.
Bateți supa de roșii, oțetul alb, uleiul vegetal, zahărul, muștarul și sarea împreună într-un bol până când uleiul este complet integrat.
Stropiți amestecul de supă de roșii peste amestecul de morcovi; aruncați ușor pentru a acoperi în întregime.