Nevoie de o garnitură fără gluten, fără lactate și vegetariană? Salata de mere tocată cu vinaigretă de rodie ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 301 calorii, 4G de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Un amestec de brânză maytag, sare, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de mere tocată cu nuci prăjite, brânză albastră și vinetă de rodie, Salată de mere tocată cu vinaigretă de rodie {sărbătoare la Bobby Flay ' s Bar Americain}, și Salată tocată de șuncă cu vinaigretă de mere verzi.
Instrucțiuni
1
Combinați melasa și următoarele 5 ingrediente (prin piper) într-un castron mediu; bateți bine. Adăugați încet ulei de măsline, amestecând bine până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Melasă
Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Combinați merele, spanacul, andivele, nucile și brânza albastră într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Albastră
Spanac
Nuci
Măr
Andive
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați vinaigreta; aruncați pentru a acoperi și serviți. Vinaigreta suplimentară poate fi păstrată, acoperită bine, la frigider timp de 2 zile.