Salata de mazăre cu șuncă și câmp este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 184 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Un amestec de ardei gras, oțet de cidru, sos fierbinte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Salată De Mazăre Rece, Salată De Câmp Și Salată De Roșii, și Salată de pui de mazăre cu castraveți de Avocado cu Fetan și sos de lămâie grecească pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți mazărea conform instrucțiunilor pachetului; scurgeți și lăsați să se răcească 1 oră.
Saut sunca in 1 lingurita. ulei fierbinte într-o tigaie mică la foc mediu-mare 4 până la 5 minute sau până se rumenesc ușor. Se amestecă amestecul de mazăre chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, Optional
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită