Salată de Mango-spanac cu vinetă caldă de slănină
Salata de Mango-spanac cu vinaigretă caldă de slănină este un fără gluten și primar garnitură. O porție conține 187 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați slănină, queso fresco, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Salată de spanac cu vinetă caldă de slănină, Salată de spanac cu vinetă caldă de slănină, și Salată De Spanac Cu Vinetă Caldă De Slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiți slănina într-o tigaie la foc mediu-mare 6 până la 8 minute sau până când este crocantă; scoateți slănina și scurgeți-o pe prosoape de hârtie, rezervând 1 lingură. picături în tigaie.
Ceapa Saut în picături fierbinți 2 până la 3 minute sau până se înmoaie.
Adăugați oțet, suc de lămâie și miere; gătiți 2 minute, amestecând pentru a slăbi particulele din fundul tigaiei.
Așezați spanacul într-un castron de servire.
Adăugați vinetă caldă și aruncați pentru a acoperi. Se acoperă cu mango, queso fresco și slănină; condimentează cu sare și piper după gust.