Salata de linte roșie este o fără gluten și vegan farfurie. Această rețetă servește 6 și costă 67 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 224 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Un amestec de sare kosher, pastă de tamarind, scorțișoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este uimitor. Încercați Tocană De Cartofi Dulci Cu Linte Roșie Cu Un Singur Vas, Curățați Supa De Linte Roșie De Morcov Și Ghimbir, și Plumcot, Salată De Portocale Și Linte ... Și Fave Cinci Vineri: Mâncăruri Minunate De Linte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți lintea și frunza de dafin la fiert în 3 căni de apă, apoi reduceți focul și fierbeți până când apa se gătește, 15 până la 18 minute. Îndepărtați orice produs secundar în timp ce lintea gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Linte
1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Între timp, acoperiți cartofii cu apă într-un vas mic și dați la fiert. Sare apa și fierbe timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Scurgeți cartofii și rulați sub apă rece pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Se scurge bine și se transferă într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Scurgeți lintea și rulați sub apă rece pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
1 Cană De Orz Alb Perlat
6
Se scurge bine și se adaugă la cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
7
Între timp, încălziți uleiul vegetal într-o tigaie și sotati ceapa, usturoiul, ghimbirul și ardeiul chile până se înmoaie. Amestecați pasta de tamarind și condimentele pentru a le prăji, apoi scoateți-le de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Tamarind
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1 Cană De Usturoi Tocat
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Adăugați amestecul de condimente la linte și cartofi. Amestecați ușor cilantro, spanac și suc de lămâie. Dacă salata pare uscată, adăugați puțin ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
3 Linguri De Ulei Vegetal
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Linte
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă