Salată De Legume Marinată Italiană

Salată De Legume Marinată Italiană
Salata de legume marinată italiană este o fără gluten și fără lactate garnitură. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 70 de calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 15. Dacă aveți la îndemână roșii uscate la soare, flori de conopidă, roșii cherry și alte câteva ingrediente, le puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Salată Italiană Marinată, Salată De Paste Italiene Marinate, și Salată De Legume Marinată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti fasolea si conopida in apa clocotita intr-o cratita mare 3 pana la 5 min. sau până când este crocant-fraged; scurgere. Clătiți sub apă rece; scurgeți din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Așezați amestecul de fasole într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Adăugați ingredientele rămase; se amestecă ușor.
4
Se dă la frigider 3 ore sau până se răcește.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții15
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista