Salata de legume marinată italiană este o fără gluten și fără lactate garnitură. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 70 de calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 15. Dacă aveți la îndemână roșii uscate la soare, flori de conopidă, roșii cherry și alte câteva ingrediente, le puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Salată Italiană Marinată, Salată De Paste Italiene Marinate, și Salată De Legume Marinată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti fasolea si conopida in apa clocotita intr-o cratita mare 3 pana la 5 min. sau până când este crocant-fraged; scurgere. Clătiți sub apă rece; scurgeți din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Toppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Așezați amestecul de fasole într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat