Salată de legume de vară prăjită cu Ricotta
Salata de legume de vară prăjită cu Ricotta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 72 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 41 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ardei gras, dovlecei de vară, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Salată simplă de legume prăjite de vară, Salată de Quinoa de legume prăjite de vară: sănătoasă și consistentă, și Riggies cu legume prăjite și sos de Ricotta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.într-un castron mare, aruncați roșii, dovlecei, dovlecei galbeni, ardei gras, cimbru, ulei și sare.
Răspândiți într-un singur strat pe 2 foi de cookie-uri negreșite.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Împărțiți legumele în mod egal între 4 farfurii de servire. Completați fiecare porție cu 1 lingură de brânză ricotta; se presară pătrunjel.