Salata de legume crude ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 18. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 266 calorii, 5g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 8 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți alune, sare, afine și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Boluri De Putere Brute, Brownies Din Semințe De Cânepă Crude, și salată de kachumber sau salată de kuchumber – salată de legume indiene.
Instrucțiuni
1
Așezați slănina într-o tigaie mare adâncă. Gatiti la foc mediu-mare pana se rumenesc uniform, 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Scurgeți slănina pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie; se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
3
Se amestecă broccoli, conopidă, țelină, mazăre și afine într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat