Salată De Legume
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și garnitură vegetariană? Coleslaw de legume ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 350 calorii, 2G de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 9 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați semințe de țelină, morcovi, varză și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Legume, Salată De Legume De Primăvară, și Salată De Legume Mărunțită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Montați un robot de bucătărie cu cea mai groasă lamă de feliere.
Tăiați varza în pene mici și așezați orizontal în tubul de alimentare. Proces în loturi. Apoi, montați procesorul de bucătărie cu lama de grătar.
Tăiați morcovii în jumătate și puneți-i în tubul de alimentare, astfel încât să fie culcați pe părțile laterale. Procesați în loturi și amestecați într-un bol cu varza rasă.
Într-un castron mediu, amestecați maioneza, muștarul, zahărul, oțetul, semințele de țelină, sarea de țelină, sarea și piperul.
Turnați suficient pansament peste legumele rase pentru a le umezi.
Serviți la rece sau la temperatura camerei.