Salată De Ierburi Cu Legume Balsamice La Grătar

Salată De Ierburi Cu Legume Balsamice La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata cu ierburi cu legume balsamice la grătar. Această rețetă servește 8 și costă 1,69 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 208 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Dacă aveți la îndemână brânză de capră, busuioc, roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Penne cu ierburi cu legume simple la grătar, Filete de porc savuroase la grătar cu legume cu ierburi, și Legume Balsamice La Grătar.

Instrucțiuni

1
Așezați verdeață mixtă pe un platou mare de servire. Aranjați feliile de roșii în centrul platoului peste verdeață. Aranjați legume balsamice la grătar și măsline negre în jurul marginii platoului peste verdeață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De RoșiiFelii De Roșii
Măsline NegreMăsline Negre
VerziiVerzii
LegumeLegume
2
Bateți împreună uleiul de măsline și oțetul; stropiți peste roșii și legume la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Ulei De MăslineUlei De Măsline
TomateTomate
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Presărați roșiile uniform cu busuioc, arpagic și, dacă doriți, maghiran. Se acoperă uniform cu brânzeturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaghiranMaghiran
TomateTomate
ArpagicArpagic
BusuiocBusuioc

Echipamente

DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista