Salată de homar cu pene de Pita cu lămâie-usturoi
Salata de homar cu pene de lămâie-usturoi Pita ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 37 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, sare, pene de pita cu lămâie-usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Pita de pui cu usturoi și lămâie, Homar Cu Linguine Și Sos De Lămâie Cu Usturoi, și Homar Mac și brânză (cu usturoi și pesmet de lămâie).
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere; adăugați 2 linguri de sare în apă. Puneți homarul, cu capul înainte, în apă clocotită. Oală de acoperire; gatiti homar 6 minute.
Scoateți carnea din gheare și coadă; tăiați grosier. Răciți carnea de homar.
Combinați maioneza și următoarele 4 ingrediente într-un castron mediu; se amestecă bine. Se amestecă ceapa, ardeiul gras și pătrunjelul.
Adăugați homar răcit; aruncați pentru a acoperi.
Serviți salata de homar cu pene de Pita cu lămâie-usturoi.
Shortcut Savvy: creveții sunt un înlocuitor accesibil și ușor pentru homar. Cereți pieței de pește să aburească 3/4 lire creveți decojiți și deveined. Se răcește bine și se toacă grosier. Aromele ușoare ale acestei salate funcționează bine și cu crabul proaspăt.
Vin recomandat: Chablis, Chardonnay
Chablis și Chardonnay sunt alegerile mele de top pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Louis Jadot Chablis Vaudesir Grand Cru cu un rating de 4.1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 160 de dolari pe sticlă.
![Louis Jadot Chablis Vaudesir Grand Cru]()
Louis Jadot Chablis Vaudesir Grand Cru
7 "climatele" pot fi numite Grand Cru în Chablis : Preuses, Bougros, Les Clos, Grenouilles, Blanchot, Valmur și Vaud Approrsir. Aceste podgorii sunt toate situate pe partea dreaptă a râului le Serein, pe deal. Această situație conferă vinului un caracter puternic și plin de corp.De culoare paie foarte palidă, cu un nas exploziv de arome florale vii și fructe proaspete crocante, care oferă expresia supremă a terroirului său rece. Palatul arată o mare tensiune și energie.